Zkušenosti s firmou CANNYFABRIC při výrobě šatních dveří

Od firmy CANNYFABRIC s.r.o. jsme si nechali vyrobit dveře do šatní skříně na míru. Původně jsme poptávali i jiné firmy, ale protože cena byla buď naprosto neuvěřitelně vysoká nebo nám navržené řešení nevyhovovalo, hledali jsme další dodavatele. Jeden z našich fanoušků na Instagramu nám doporučil firmu CANNYFABRIC, která se přímo specializuje na walk-in šatníky a výrobu posuvných dveří.

Specifikace produktu

Na začátek musíme říct, že společnost CANNYFABRIC to s námi neměla vůbec jednoduché, jelikož jsme nechtěli nic z toho, co dosud realizovali. Takže to znamenalo naprosto odlišný přístup a hledání vhodných řešení.

Naše zadání znělo tak, že máme svépomocí vyrobenou šatní skříň z masivu, ke které potřebujeme minimalistické posuvné dveře se 2 zrcadly a 2 díly se vzorem dle obrázku, který jsme panu Puchtovi zaslali. Bylo nám řečeno, že dveře musí mít rámeček. Ten jsme tedy požadovali ve světle zlatém odstínu. Pan Puchta říkal, že to není vůbec žádný problém, ale zlatou fólii nemá k dispozici, takže si máme vybrat z RAL vzorníku a dát mu vědět. Ale ze zlaté barvy rámu jsme nakonec upustili, neboť jsme nikde nemohli sehnat skutečný RAL vzorník na kovových podkladech. Všude byl pouze na laminovaném papíře, kde logicky bude mít vždy úplně jiný odstín než na finálním povrchu. Bylo pro nás tedy neakceptovatelné přijít pak k hotovému produktu, který by měl zcela odlišnou barvu, než byla naše představa, takže jsme vybrali černý mat.

Práce na finalizaci šatních dveří

Po odsouhlasení cenové nabídky jsme několikrát společnost navštívili, abychom si doladili detaily. Nejdůležitější bylo odsouhlasení vzoru, který pan Puchta musel ručně překreslit v softwaru dle námi dodané fotografie a poté jej nechat natisknout na fólii. Když jsme vzorek viděli naživo, rozhodli jsme se, že čáry chceme o něco tenčí než byly nakresleny, takže pan Puchta musel vše překreslovat znovu.

Návštěvou jsme navíc přišli na jedno nedorozumění. My jsme si od začátku mysleli, že dveře se vzorem budou jemně kouřové, ale s tím pan Puchta s cenové nabídce zcela oprávněně nepočítal. To znamenalo vybrat fólii. Z vystavených nám žádná do oka nepadla. To se stalo až otevřením vzorníku, kde jsme měli jasného favorita okamžitě – sluneční bronz. To ovšem přinášelo další háček, jelikož se na dveře museli aplikovat 2 fólie na sebe, což není úplně tak jednoduché. Ale pan Puchta se svým týmem vše zvládli.

Komunikace s firmou CANNYFABRIC

Od začátku jsme komunikovali s panem Petrem Puchtou. Komunikace byla vždy na skvělé úrovni. Pan Puchta je evidentně zákaznicky orientovaný profesionál. Vždy byl velmi milý a vše ochotně vysvětlil a ve všem nám vyšel vstříc. Pan Puchta je i velmi aktivní co se týče návrhu možných řešení a snaží se vždy vyjít zákazníkovi vstříc a poradit s nejlepším řešením.

Jen metody komunikace byly trochu roztříštěné – jednou telefon, jednou SMS, jednou přes aplikaci Signal, pak zase přes Instagram. Ale to bylo ovlivněné i tím, že komunikoval se mnou i s přítelkyní, takže možná i kvůli tomu byla ta komunikace tak roztříštěná mezi různé komunikační kanály. Navíc jsme reagovali na příspěvky na Instagramu, takže logicky konverzace navazovala. Na druhou stranu oceňujeme novodobý přístup ke komunikaci, neboť e-maily jsou nejstarší a nejpomalejší.

Finální zkušenosti s firmou CANNYFABRIC

Celková zkušenost s touto firmou i panem Puchtou osobně je výborná. Komunikace byla vždy super. Často nám posílal různé fotky a videa z průběhu výroby. Dával nám také pravidelně možnost se přijet podívat osobně a probrat všechny detaily. Takže kdo je detailista a perfekcionista, ten určitě dostane dostatek prostoru pro kontrolu nad výrobním procesem.

I výsledný produkt je super. Dveře vypadají opravdu krásně a luxusně. Do ložnice se perfektně hodí a dodaly jí šmrnc. Jedinou smůlou je, že nám v ložnici nezbylo dost prostoru na to, aby mohly plnit funkci walk-in šatníku, byť při stavbě to tak bylo plánováno, ale z nezkušenosti jsme tam nechali málo místa.

Zkušenosti z montáže

I při samotné montáži bylo vidět, že si na tom dávají opravdu záležet a jsou velmi pečliví, aby nikde nic nepoškodili nebo neodřeli a aby výsledek byl perfektní. Dbali i na čistotu při montáži a pravidelně po sobě vysávali a utírali prach, který nadělali.

Drobnou kaňkou na kráse je jen fakt, že s sebou neměli vysavač ani štafle, takže si půjčovali naše. Což sice není ani tak problém, ale spíš že firmy si většinou vozí vlastní vysavač a vlastní štafle. Druhou drobnou výtkou je, že ač stavební nepořádek po sobě uklízeli velmi důkladně, tak po odjezdu tady po nich zbyl kelímek od kafe, plastová láhev od pití a venku na zahradě pohozený kartonový obal od něčeho a několik zmuchlaných ubrousků, kterými pravděpodobně něco čistili. Očekával bych, že když jsou takto pečliví, uklidí po sobě i tento nepořádek nebo se minimálně domluví s námi na tom, že si to uklidíme sami.

Naše zkušenost s firmou CANNYFABRIC s.r.o. je výborná.

Celkově je naše zkušenost s tímto dodavatelem výborná a všem je velice doporučujeme.