Zkušenosti s panem Pavlem Smetanou

Pan Smetana nám doma instaloval zabezpečovací systém od firmy Jablotron. Pana Smetanu jsme si nevybrali sami, ale byl nám přidělen přímo firmou Jablotron v rámci poptávky, kterou jsme poslali.

Pana Smetanu mohu z vlastní zkušenosti vřele doporučit. Již první kontakt byl velmi rychlý – ozval se hned jak poptávku ze strany Jablotronu obdržel. Následně jsme se domluvili na osobní schůzce u nás doma.

Na schůzce mi pan Smetana vše ochotně vysvětlil, poradil a doporučil vhodná řešení pro naše potřeby. Na základě této schůzky jsme dostali cenovou nabídku na kompletní řešení na klíč dle našich požadavků dle domluvy.

Zkušenosti z instalace

Samotná instalace pak proběhla v domluveném termínu. Původní plán byl cca 4 hodiny na instalaci, ale nakonec se to kvůli menším problémům na naší straně protáhlo na cca 7 hodin.

Pan Smetana měl s sebou jednoho kolegu, se kterým instalaci prováděl. Pan Smetana se věnoval montáži a konfiguraci ústředny a jeho kolega instaloval pohybová PIR čidla do místností.

Pan Smetana i jeho kolega byli po celou dobu instalace velmi příjemní a vstřícní. Po instalaci mi pan Smetana celý systém ukázal, vysvětlil a zaškolil s jeho užíváním.

Po instalaci jsem s panem Smetanou řešil ještě nějaké další otázky ohledně systému, které vyvstaly následně během používání, a pan Smetana vždy velmi rychle a ochotně reagoval.

Za sebe tedy mohu říct, že má zkušenost s panem Smetanou v rámci instalace zabezpečovacího systému Jablotron je výborná a mohu ho vřele doporučit.